"Höjdarna"

Idag var den stora dagen som vi alla har väntat och slitigt för. Idag var dagen som var annledningen till mitt mördarpass på över 12 timmar igår. Idag var dagen då vi skulle visa upp oss från våran bästa sida ur alla vinklar och vråer. Idag var dagen som vi kämpat, skurat, putsat, organiserat för i en veckas tid.
Alla var på sina bästa humör, alla slet sitt bästa, alla var spända och laddade för att få visa upp vår fina resstaurang för "höjdarna"/ "kostymsnubbarna"/ "högstahönsen". Paul Lederhausen - grundaren till McDonald's i Sverige, var på bla. ett Uppsalabesök.

Klockan blev 11. Nu kan dom komma när som helst. Dom är på Fyrisslund, sen kommer dom hit. Snart!..... Nu lämnar dom Råby, ska bara hitta en parkering sen är dom här... Nej nu drog dom till Vaksala, kommer efter de, fan dom kommer komma mitt i lunchrushen.. klockan blir 12, hinner blii 12.30.. Nu är dom ute vid Ikea..12.40...13...

Men nej.. Som alltid.. Forum glöms bort.. Får höra sen att dom har lämnat Uppsala nu.. Men va faan!!!! Alla tänkte så.. Chrille va väl den som sa de högt. Alla vart skapligt besvikna.. Vi som jobbat sedan 6 var nog mest besvikna.. Vi slet och slet, skurade och skurade, gjort miljoner saker samtidigt.. Alla fick bara en kortis rast för att alla skulle vara tilbaka på golvet till 11..

Nej nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan ta en afterwork med slipsPeter, som helt säkert kommer leda till en mindre utgång med Bästa på bj. Äsch, vaddå öppnar imorron, den har man ju gjort förr =)



Vem gör ett BOG-kort som gäller bara i Uppsala och på Gotland(!?)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Micke Svensson :)

2008-08-02 @ 21:28:55
Postat av: Emelie

smart jävel =)

2008-08-05 @ 01:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0