Smart..

Anledningen till att soprummet såg ut som de gjorde var för att våra älskade-underbart -jättegullit-snälla sopgubbar vägrade hämta dom igår, för att de va för mycke(!). Vilken tur att de kommer minska sig av sig själv under natten.
David skulle vilket fall ringa idag för att fixa en extra hämtning. Först letar han i evigheter i vår telefonbok efter nummret till soptjoffsan. Haha, han hade ju bara kunnat fråga mig så hade jag kunnat visa vart de var, men jag visste ju inte vad han letade efter. Hursomhelst, han ringer upp nummret och berättar hela historien för någon där, de här gick ju smidigt! Ha, trodde han ja. De visar sig att han måste ringa till kommunen för att säga att han vill ha en extrahämtning, så att kommunen i sin tur ringer till soptjoffsan och säger att vi vill ha de, och dom i sin tur ringer till soppgubbarna som kommer och hämtar allt. Öööh, men va smart tänkt av dom!
David ringer till kommunen, berättar hela historien igen för dom. Han får vänta ett tag medans kommunmänniskan ringer till soptjoffsan. Får tillslut veta att de inte är någon sophämtning vi ska ha, nähepp vad kallar man de då när någon kommer och hämtar ens sopor? Nej de skulle tydligen vara en städning(?). Okej, men då tar vi en sån. Klart!
Näe, inte riktigt. Nu måste David ringa upp soptjoffsan och säga att vi vill ha en städning. Eeh, har inte redan dom kommit fram till de? Men okej.
Så David ringer till soptjoffsan, igen, får berätta hela historien ytterligare en gång, till nån annan på soptjoffsan. De visar sig tillslut att de inte kan komma idag utan tidigast imorgon. Sen när vi skulle säga vart fakturan skulle skickas och till vem så insåg både David och jag att vi inte vet vad våran chef heter i efternamn. Haha, så måste ta reda på de och ringa upp igen.. Haha, och allt vi ville var att bli av med lite sopor..

Kommentarer
Postat av: Mix

hahahahahaha

2008-07-23 @ 18:32:16
Postat av: Emelie

Hahaha, de är verkligen inte lätt alla gånger :D

2008-07-23 @ 19:19:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0