Hade visst en historia på lager

Kom på att jag visst har en liten historia tack vare min älskade pojke.

Johan var i Finland och spelade en vecka i början av december. En kväll så står drinkarna på lite fel ställen och Johan för nära. Hursomhelst så lyckas Johan slå ner sitt glas vilket resulterade i ett pajjat tangentbord på laptopen, en pajjad joystick på pspn och en del av ljusbordet, paj (ljudbordet kanske de var, vet inte riktigt. Nått elektoniskt skit iaf :)).

Denna historia handlar om den trasiga joysticken på pspn.
När han kom hem så började han mecka och skruva med den, utan resultat. Bestämde sig då för att köpa en ny joystick från Hongkong, kostade bara 25kr eller nått sånt. Efter några dagar damp den nya ner i brevlådan. Nu skulle den väl äntligen fungera som vanligt igen.
Gör den de? Nej, självklart inte.. Bittert börjar Johan inse att de är kört, de är nog inte joysticken de är fel på utan de sitter längre in. Men han vill ju ha en psp så han börjar leta begagnade på Blocket.se och hittade en silvrig och fin som fanns i Uppsala. Då han som sålde den helst inte ville skicka den så åkte vi in till Uppsala för att köpa den och samtidigt gå på bio. Vi gick till nån liten Kina restaurang där hans vän skulle överlämna den, då han var iväg på nått annat jobb. Väl där förstod dom inte riktigt vem vi sökte, tills han vi pratade med insåg att de var ju han. Han i sin tur sa åt Johan att kolla extra noga så att allt var som de var sagt och att de fungerade som de skulle. Och de gjorde de tydligen.

Väl på bion hade vi lite väntetid så Johan börjar pilla på den nya pspn, fanns inga spel på den men pilla kan man ju alltid göra. Till sin stora fasa inser han att joysticken inte fungerar på denna heller!! De som var anledningen till att han köpte en ny från början.
Men historien är inte slut här, utan vid närmare eftertanke så kom han på att de kan ju vara så att joysticken inte ska fungera i menyn. Eftersom att de inte finns några spel på den så går de inte att testa, men de finns nått fönster av nått slag där man har som en muspil som man pekar runt med. Och där fungerade den som den skulle, vilket då konstaterade att den nog inte ska fungera i menyn.
Då vid ytterligare eftertanke så hade han visst bara testat om joysticken fungerat i menyn på den gamla också.

Så alltså har Johan köpt en ny psp trotts att den han hade innan fungerade utan problem, vilket visade sig när vi kom hem. Han hade inte ens behövt beställa en ny joystick från Hongkong.

Haha finJohan ♥

Malins 30:års rosor


Och min reklam har visst kommit tillbaka igen.
Förhoppningsvis jag likaså :)

Kommentarer
Postat av: Malin

bra jobbat Johan!!

2010-01-10 @ 09:12:14
Postat av: mamma

Tur att ni va på bio iaf så det blev nå´n nytta med U-sala resan.

2010-01-10 @ 17:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0