Fredag den 24 september

Jag är fachinerad, undrande och en smula äcklad.
Vi har väldigt ofta fått slänga bröd för att de börjat mögla innan vi hunnit äta upp de. Haft på tok för lite plats i frysen och här har vi ännu mindre. Nu är de så att vi i juli köpte en ny Pågen Jättefranska, då vi fick slänga de sista i den innan för den hann mögla. Men efter de måste ha hänt nått. Brödet har slutat mögla. Vi blev så fachinerade över att brödet inte hunnit mögla innan bäst-före-datumet gått ut att vi bestämde oss för att se hur lång tid de skulle ta. Vi trodde ju att de skulle ske vilken dag som helst..
Men ikke...


... Vi väntar än idag, över två månader sedan bäst-före datumet gick ut...
De som är bra med att brödet slutat åldras här hemma är att de alltid håller samma mjuka konsistens som när de inhandlades. Inga torra, hårda brödkanter här inte!

(Bilden togs igår, 23/9-10)

Kommentarer
Postat av: Elin

SJUKT!

2010-09-24 @ 21:18:26
URL: http://nook.webblogg.se/
Postat av: sabrina

Blä! Vad äckligt...dom skulle få stå till svars för vad som finns i brödet igentligen. =/

2010-09-28 @ 02:42:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0